marți, 31 ianuarie 2012

Google, Facebook şi Microsoft colaborează pentru a combate atacurile de tip "phishing"


Google, Microsoft şi alte companii importante din domeniul IT vor colabora pentru a combate excrocheriile de tip "phishing" realizate prin transmiterea e-mail-urilor false.

miercuri, 25 ianuarie 2012

Europa vrea o lege nouă a internetului. Facebook nu e de acord


Uniunea Europeană va propune mâine un nou set de reguli privind modul în care corporaţiile pot folosi datele personale ale utilizatorilor de internet. Această mişcare ar putea avea implicaţii profunde pentru giganţii web Google şi Facebook, scrie rtv.net.

Ce caută europenii pe internet



Site-urile de presă sunt vizitate de jumătate de utilizatorii europeni de internet. Asta arată o analiză ce se bazează pe cei aproape 380 de milioane de europeni care au fost online în luna noiembrie a anului trecut.

marți, 24 ianuarie 2012

STUDIU: Google te ajută, dar nu te face mai deştept. Din contra...



Oamenii devin tot mai dependenţi de uneltele computerizate şi se apropie de simbioza cu tehnologia, arată un studiu realizat de specialişti de la universităţile americane Harvard şi Columbia.

duminică, 22 ianuarie 2012

Apple costă mai mult decât Grecia, Războiul Civil din SUA sau Marele Zid Chinezesc



Apple a atins, joi, un nou record pe bursa din Statele Unite, de 400 miliarde de dolari, astfel că valoarea de piaţă a companiei depăşeşte PIB-ul Greciei, costurile Războiului Civil din SUA, Marelui Zid Chinezesc, programului spaţial Apollo sau comerţul ilegal cu droguri la nivel mondial.

luni, 16 ianuarie 2012

O moldoveancă lucrează la Google

Oxana Comănescu a ajuns în Irlanda cu opt ani în urmă. De şapte ani lucrează într-un gigant IT, la Google. Astăzi are o familie şi un serviciu care îi oferă tot ce-şi poate dori.
A venit în Irlanda dintr-o ambiţie personală. Primele luni au fost cele mai grele. La Dublin, Oxana a început să lucreze într-o cafenea, iar apoi într-un magazin. Această experienţă o consideră unică căci a învăţat multe de la atitudine diplomatică în momente critice până la dormit câte 3 ore pe noapte.

duminică, 15 ianuarie 2012

Top 10 cele mai utile trucuri pentru utilizatorii YouTube


Vă prezentăm un top al celor mai importante trucuri pentru utilizatorii YouTube, realizat de http://www.money.ro/.
Cum să socializezi pe YouTube

iPad 3 ar putea fi lansat de ziua lui Steave Jobs



Apple a început producţia noii generaţii iPad, tableta urmând să fie prezentată, cel mai probabil, pe 24 februarie, de ziua lui Steve Jobs. Lansarea iPad 3 ar avea loc, astfel, la 11 luni de la lansarea iPad 2, petrecută în luna martie 2011,anunţă gadgetreport.ro.

sâmbătă, 14 ianuarie 2012

„Ascultă muzică cu prietenii tăi”, o nouă aplicaţie a Facebook



Facebook urmează să lanseze o nouă aplicaţie pentru utilizatorii platformei sociale, care le va permite acestora să asculte muzică în acelaşi timp cu prietenii lor, relatează Huffington Post.

joi, 12 ianuarie 2012

STUDIU: Posesorii de smartphone sunt stresaţi şi simt "vibraţii fantomă"




Posesorii de smartphone-uri sunt atât de dependenţi de acestea, încât li se pare că simt "vibraţii fantomă", fiind "disperaţi" să primească un telefon sau un mesaj, arată un studiu citat de Telegraph.

miercuri, 11 ianuarie 2012

CES 2012: Intel a prezentat primele procesoare pentru smartphone-uri şi tablete



Intel a anunţat, în cadrul Târgului de tehnologie de la Las Vegas (CES 2012), că va lansa o serie nouă de cipuri pentru smartphone-uri şi tablete, potrivit gandul.info.

marți, 10 ianuarie 2012

Londra va avea cea mai mare zonă WiFi gratuită din Europa


Londra va deveni, cu prilejul Jocurilor Olimpice de la vara, cea mai mare zona din Europa cu Internet wireless gratuit. Potrivit ziare.com, compania O2 a anunțat că intentionează sa asigure Internet wireless gratuit în zone cu atractii turistice.

luni, 9 ianuarie 2012

2012 ne aduce 2,5 milioane de viruşi noi. Smartphone-urile Android, în atenţia atacatorilor


Anul 2012 ne va aduce un număr total de peste 2,5 millioane de viruşi noi, o creştere însemnată a programelor malware dedicate dispozitivelor mobile şi atacuri asupra organizaţiilor mari, conform raportului companiei germane de securitate pe Internet G Data.

duminică, 8 ianuarie 2012

Las Vegas, în "febra" CES 2012. Ce gadget-uri va aduce marele târg IT



Consumer Electronics Show (CES), care va avea loc între 10 şi 13 ianuarie în Las Vegas, este locul în care vor fi prezentate cele mai spectaculoase gadget-uri care vor ieşi pe piaţă în acest an.

sâmbătă, 7 ianuarie 2012

Google, Facebook și Twitter s-ar putea închide pe 23 ianuarie


Cele mai mari site-uri de socializare din lume, cel mai cunoscut motor de căutare și cât și alte site-uri de plăți online s-ar putea închide pe 23 ianuarie în semn de protest față de un proiect de lege inițiat de american care prevede instalarea cenzurii pe internet.

“Moldtelecom” a stabilit o colaborare exclusivă cu “Google”


Operatorul naţional “Moldtelecom” şi compania internaţională “Google” au stabilit un parteneriat de excepţie pentru a dezvolta serviciile Internet de la “Moldtelecom” şi a optimiza rutarea traficului extern.

marți, 3 ianuarie 2012

Un Steve Jobs de jucărie infiorător şochează lumea


O companie care produce jucării a pregătit o pagină web pentru lansarea noii figurine ce îl înfăţişează pe Steve Jobs. Creierul din spatele companiei Apple apare în clasica lui bluză neagră, poartă blugi şi ochelari cu lentile rotunde.

Conect prezintă Nikon J1 – un aparat foto de cea mai nouă generație


Mereu schimbăm poza de profil de pe rețelele de socializare când avem o poză de o calitate foarte bună, dar ce ați spune dacă fiecare poză care ați face-o ar fi una de profil?