luni, 30 iulie 2012

Google lansează cel mai rapid serviciu de internet din lume



Google a anunţat lansarea unui serviciu de internet de mare viteză prin fibră optică, care ar putea permite utilizatorilor din SUA să descarce filme cu până la 1 gigabit pe secundă, informează gandul.info.

miercuri, 25 iulie 2012

Apple lucrează la un nou design pentru iPod Touch


Odată cu noul iPhone, Apple pregăteşte şi o nouă versiune a iPod Touch şi în această toamnă ar putea fi lansat chiar şi un nou iPod Nano. Deoarece noul iPod Touch va fi probabil modelat după iPhone 5, designerii au început deja să creeze imagini ce s-ar putea apropia de realitate, scrie hit.ro.

luni, 23 iulie 2012

Cum faci ca Google Chrome să meargă şi mai repede



Unul dintre fronturile de luptă între diferitele browsere este acela al resurselor consumate. Tot timpul se fac calcule, măsurători, iar acesta este unul dintre motivele esenţiale pentru care utilizatorii migrează de la un produs la altul, scrie economica.rtv.net.

luni, 16 iulie 2012

Google Translate, cea mai populară unealtă online pentru traduceri



Google Translate este cea mai populară unealtă online pentru traduceri, cu toate aceastea este departe de a fi perfectă. Din fericire, când banii nu sunt o problemă – cum e cazul la Google, servicii precum acesta beneficiează de upgrade-uri considerabile, care se reflectă într-o performanţă sporită, scrie playtech.ro.

vineri, 13 iulie 2012

Twitter şi MediaTek lucrează la un telefon, care să ofere experienţă Twitter ca şi un smartphone


Twitter şi MediaTek au semnat un parteneriat pentru a dezvolta un telefon Twitter. Site-ul de microblogging vrea să producă un telefon ieftin care să ofere aceeaşi experienţă Twitter ca şi un smartphone.

miercuri, 11 iulie 2012

Aproape incredibil: ACTA revine cu alt nume - CETA



La doar o saptamană de la respingerea în Parlamentul European, ACTA se întoarce cu un alt nume, CETA, dar cu prevederi aproape identice actului original, scrie hit.ro.

vineri, 6 iulie 2012

ONU susține libertatea expresiei pe internet



Consiliul pentru Drepturile Omului al Națiunilor Unite (UNHRC) pentru prima dată a declarat că oamenii au dreptul la libertatea expresiei pe internet şi a cerut, joi, tuturor statelor să-l protejeze, informează publicația Chicago Tribune.

joi, 5 iulie 2012

Parlamentul European a respins definitiv tratatul ACTA



Parlamentul European (PE) a respins miercuri în mod definitiv tratatul ACTA, anulând astfel posibilitatea ca Uniunea Europeană (UE) să ratifice acest acord internaţional controversat care, în opinia criticilor săi, ameninţă libertăţile individuale, în special cele legate de Internet, notează mediafax.ro.