joi, 24 ianuarie 2013

Noul proiect Google: rețeaua wireless experimentală, de mare viteză



Google vrea să construiască o reţea wireless „experimentală” de mare viteză, la sediul din Mountain View, California, care potrivit unor analişti ar putea fi primul pas spre dezvoltarea unui serviciu telecom, scrie gandul.info

miercuri, 23 ianuarie 2013

Apple face un anunţ neaşteptat, la doi ani de la plecarea lui Steve Jobs de la conducerea companiei



Gigantul Apple va anunţa oficial, astăzi, prima scădere a profitului din ultimii 10 ani, la mai puţin de doi ani de plecarea lui Steve Jobs de la conducerea companiei, scrie antena3.ro. 

luni, 21 ianuarie 2013

Cum să dispari de pe Internet cu ajutorul unui iPhone


Un program popular pentru ştergerea identităţii unei persoane de pe Internet, disponibil anterior doar pe calculatoare poate fi utilizat astăzi şi de pe telefoanele mobile, scrie zf.ro.

Viaţa fără parole. Revoluţia în securitatea online la care lucrează Google



Google proiectează un dispozitiv care să ducă securitatea conturilor on-line la un alt nivel, simplificând procedura de autentificare dar sporind siguranţa contului, scrie antena3.ro.

miercuri, 9 ianuarie 2013

Avertismentul celor de la Kaspersky: „În 2013 se vor înmulţi atacurile informatice”



Speciliștii de la Kaspersky Lab emit avertismente asupra creșterii modalităților de atacuri informatice. În viziunea acestora, anul viitor lumea IT&C și industria de consumer electornics se vor confrunta cu 10 mari amenințări la adresa lor. 

duminică, 6 ianuarie 2013

Membrii grupului de piraterie iMAGiNE au fost condamnați

Într-unul dintre cele mai mediatizate cazuri din ultimii ani de piraterie, membrii grupului iMAGiNE au stabilit noi recorduri la sentințe. După mai mulți ani în care echipa respectivă se ocupa cu filmarea celor mai noi filme în cinema și postarea rezultatelor pe rețeaua BitTorrent, unul câte unul au fost toți arestați și condamnați pentru distribuție ilegală de conținut, scrie playtech.ro

vineri, 4 ianuarie 2013

Laptop la prețul de 20.000 de dolari

Computer Choppers este o firmă care produce și vinde gadgeturi deosebite. Pentru 20.000 de dolari, iubitorii de tehnologie și de lux își pot cumpăra un laptop Apple placat cu diamante multicolore sau cu aur de 24 de karate la alegere – alb, roșu sau galben.

miercuri, 2 ianuarie 2013

Logo-ul Google după petrecerea de Revelion

Motorul de căutare Google continuă seria logo-urilor dedicate Revelionului. Imaginea de astăzi pare să fie o continuare a celei de pe 31 decembrie, doar că de această dată, totul arată ca după o petrecere pe cinste, relatează Money.ro.

Sri Lanka şi India sunt ţările unde cuvântul "SEX" este cel mai des căutat pe Google


Faptul că "sex" este unul din cele mai căutate cuvinte pe Internet pare să nu surprindă pe nimeni. Aspectul considerat de unii ca fiind interesant este că cele mai multe căutări pe Google se dau în Sri Lanka şi India, scrie aa.tv

Află cum să-şi protejezi datele personale


Cei care nu s-au gândit să îşi pună o parolă pe iPad, cei care se autentifică în contul de e-mail de pe calculatorul altcuiva, dar şi cei care vorbesc tare, atunci când se află în public, dând, fără să vrea, informaţii preţioase despre ei înşişi, ar trebui să se gândească la modul serios cât de protejate le sunt datele personale de ingerinţele străine.

marți, 1 ianuarie 2013

YouTube a lansat o campanie de curăţare fără precedent


Celebra platformă de partajare de conţinut video YouTube a declanşat la începutul săptămânii trecute, o vastă operaţiune de curăţire, lucru care a doborât audienţa mai multor canale, potrivit presei franceze, scrie economice.net