miercuri, 29 mai 2013

marți, 28 mai 2013

Apple, în vizorul Comisiei Europene pentru tactici anticoncurenţiale


Comisia Europeană (CE) investighează dacă Apple încearcă să scoată producători rivali de smartphone-uri de pe piaţa din Europa folosind tactici de vânzări anticoncurenţiale şi restricţii tehnice în privinţa iPhone, potrivit Financial Times (FT), citat de zf.ro.

duminică, 26 mai 2013

Arestați pentru că au scris mesaje ofensatoare pe twitter


Doi tineri din Marea Britanie au fost arestaţi după ce au postat comentarii "ofensatoare" pe Twitter după atacul şocant din Londra, în care un militar britanic a fost decapitat, scrie Daily Mail, citat de realitatea.net.

joi, 23 mai 2013

Google a lansat o nouă versiune a browserului Chrome


Google Chrome are de acum o nouă versiune ce promite să încarce mult mai rapid paginile de internet, informează Computer World, scrie b1.ro.

miercuri, 8 mai 2013

"Gaură neagră" în reţeaua mondială. Ţara aproape decuplată de la Internet


Firmele americane care supraveghează traficul mondial pe web au constatat că marţi, Siria era aproape decuplată de la reţeaua de Internet, relatează Incont.ro, cu referire la AFP.

Sfaturile tânărului care a renunţat un an la Internet


Paul Miller, redactor al publicaţiei "The Verge", a hotărât în urmă cu un an să se supună unui experiment offline, renunţând complet la Internet. Paul se simţea istovit. Nu atât de muncă online, cât de reflexele pe care le-a dobândit de-a lungul timpului: îşi verifica mereu e-mail-ul,

Apple intenționează să lanseze mai multe telefoane low-cost


Apple intenționează să lanseze mai multe telefoane mobile accesibile ca preț, a declarat un furnizor al companiei pentru presa sud-coreeană, scrie b1.ro.

marți, 7 mai 2013

Google pregătește un serviciu pe bază de abonament pentru anumite canale de YouTube



Anumite canale găzduite pe platforma video YouTube vor putea fi accesate în curând pe baza unui abonament, acest servici un fiind între planurile Google, scrie The Verge.

joi, 2 mai 2013

Cum va fi viaţa ta în 2033? Şeful Google oferă detalii fascinante despre viitor



Eric Schmidt a fost între 2001 şi 2011 CEO-ul Google, ajutînd la transformarea companiei într-unul din giganţii Internetului şi ai telefoniei mobile.

miercuri, 1 mai 2013

Samsung blochează accesul Iranului la aplicaţii


Utilizatorii iranieni de aplicaţii mobile Samsung au declarat că această companie i-a anunţat că nu vor mai avea acces la magazinul ei online începând cu 22 mai, informează Associated Press, citat de agerpres.ro.