joi, 22 martie 2012

Un nou serviciu pentru utilizatorii Gmail


Google a anunţat că de acum înainte va explica utilizatorilor săi motivul pentru care un anumit mail este marcat ca Spam, scrie gandul.info cu referire la huffingtonpost.com.

Astfel, serviciul Gmail va ataşa mesajelor nedorite un text explicativ cu informaţiile care au determinat încadrarea în această categorie.
"De ce este acesta un Spam?" este textul care va apărea deasupra fiecărui mail de acest fel pe care utilizatorii Google îl vor primi de astăzi înainte.

De acum înainte Gmail va filtra toate toate mesajele care vin de la vânzătorii de Viagra, de la membrii regalităţii nigeriene sau de la persoanele care propun destinatarilor partide de amor sau câştiguri fabuloase.

Reprezentanţii Google au precizat că măsura a fost implementată cu scopul de a proteja utilizatorii de mesaje dăunătoare, dar şi de a le explica acestora unde se ascunde pericolul şi cât este el de mare.

Informaţia nu va fi ştearsă, ci va rămâne în continuare la dispoziţia userilor, care o vor putea accesa în folderul Spam. Explicaţiile „De ce este acesta un Spam?” au fost deja lansate şi trebuie să se afle deja în folderul tău cu mesaje nedorite.

Sursa: www.gandul.info

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu