vineri, 14 iunie 2013

Cât câștigă un stagiar la Google

Imaginea stagiarului prost plătit pentru o muncă istovitoare de o vară nu se aplică și în cazul Google. Aici, tinerii care fac practică pentru trei luni sunt foarte bine plătiți, Google fiind devansată în această privință numai de Microsoft, scrie evz.ro.

Tinerii care se angajează pe perioada verii în compania Google câștigă aproape 20.000 de dolari, potrivit Huffington Post. Stagiarii din compania gigant primesc aproximativ 6.000 de dolari pe lună, plus un abonament la sală și mâncare.

La Microsoft, remunerațiile pentru stagiari ajung la 7.050 de dolari pe lună. La polul opus se află stagiarii de la Merrill Lynch (1.554 de dolari pe lună) și Scottrade (1.715 dolari/ luna).

Datele Glassdoor au fost strânse de la stagiarii care au lucrat pentru aceste companii, nefiind însă specificat dacă se referă la câștigul brut sau net.

Pratica la Google se desfășoară pe o perioadă de trei luni, cu normă întreagă. Pe lângă salariu, tinerii mai au și alte beneficii, precum accesul gratuit la restaurantele din incintă și un abonament la sala de fitness și masaj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu