miercuri, 22 august 2012

Atenţie, un virus trimite şi acceptă cereri de prietenie pe Facebook



Tot mai mulţi utilizatori ai reţelei de socializare Facebook se plâng că, fără voia lor, trimit şi acceptă cereri de prietenie. Chiar dacă Facebook a refuzat să comenteze fenomenul până în acest moment, se pare ca ar fi vorba despre un virus care se răspândeşte rapid.
În urmă cu o săptămână, forumurile au fost asaltate de mesaje din partea utilizatorilor Facebook, alarmaţi de faptul că au trimis şi au acceptat cereri de prietenie fără a fi făcut nimic în acest sens. Ba, mai mult, nu puţini sunt userii care nu mai pot trimite nicio cerere autentică de prietenie în acest moment, întrucât accesul la aceasta facilitate le-a fost blocat după ce au spamat alţi utilizatori cu cereri pe care nu le-au iniţiat ei înşişi, scrie Read Write Web, citat de hit.ro.


Un virus pare să fie responsabil de acest fenomen care a luat cu asaltFacebook-ul. Reprezentanţii reţelei de socializare, însă, au evitat să facă vreun comentariu până în acest moment.

"Dat fiind faptul că o serie de oameni au postat deja plângeri, ar trebui ca reprezentanţilor Facebook să le pese - asta dacă nu cumva ascund o problemă reală pe care încearcă să o remedieze", a declarat Monica-Niki Elenbaas, un user Facebook, afectat de virus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu