duminică, 30 septembrie 2012

FACEBOOK a început să şteargă LIKE-urile FALSE. Unele pagini au înregistrat scăderi masive



Facebook a început operaţiunea de ştergere a conturilor şi a Like-urilor false, date de spammeri sau programe de tip malware, scrie gandul.info.
În ultimele două zile, anumite pagini au înregistrat scăderi masiveîn ceea ce priveşte numărul de Like-uri. Spre exemplu, pagina jocului Texas Hold Em de la Zynga a pierdut 96.000 de Like-uri într-o singură zi, iar pagina lui Lady Gaga – 31.700 de „fani”.
Facebook a confirmat că urmăreşte să cureţe reţeaua de socializare de spammeri, programe malware şi Like-uri cumpărate.
În urmă cu o lună, Facebook anunţa că va începe o operaţiune prin careva încerca să distrugă „piaţa neagră de Like-uri”, prin care orice companie îşi poate cumpăra Like-uri pentru a-şi creşte notorietatea şi credibilitatea în mediul virtual.
Reprezentanţii companiei declarau atunci că noua metodă va ajuta atât publicul, cât şi companiile, deoarece numărul fanilor şi datele demografice vor fi mai aproape de adevăr.
Analiştii în social media spun că integritatea Like-urilor este una dintre principalele griji ale Facebook, deoarece Like-ul reprezintă "moneda de schimb" a celei mai mari reţele de socializare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu