marți, 25 septembrie 2012

Rețeaua de socializare Salamworld, destinată comunității musulmane din întreaga lume, pe cale de a fi lansată



Rețeaua de socializare care va detrona gigantul Facebook este pe cale să fie lansată, scrie Business Week, citată de b1.ro.

Noul portal, denumit Salamworld, va fi creat pentru comunitatea musulmană din întreaga lume, cu scopul de a promova credințele și valorile islamice printre adepți.

Autorii noii rețele de socializare speră ca aceasta să depășească Facebook în materie de utilizatori.

Salamworld este finanţat de un grup de afacerişti turci, ruşi şi asiatici și "promite să fie o comunitate virtuală într-un climat de pace, un răspuns pentru toate nevoile şi cerinţele lumii islamice moderne", potrivit fondatorului, Abdul-Vakhed Niyazov.

Proiectul ar urma să ajungă în 5 ani de zile la 50 de milioane de utilizatori, principalii vizați fiind cei 250 de milioane de utilizatori Facebook, care nu au altă alternativă.

Autorii îşi propun să obţină profit din publicitate şi intenţioneză să vândă pe site chiar alimente, haine şi alte articole.

Fondatorii Salamworld declară că site-ul va fi o mină de aur pentru companiile de publicitate, întrucat vor pătrunde și pe piețele din Asia și Africa, în total fiind peste 300 de milioane de utilizatori de internet musulmani în lume.

În plus față de ceea ce conține Facebook și alte rețele de socializare, Salamworld va cuprinde și o serie de cărți electronice despre tradițiile islamice, ghiduri turistice ale orașelor, o rețea de știri și chiar consiliere din partea preoților musulmani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu