marți, 3 ianuarie 2012

Conect prezintă Nikon J1 – un aparat foto de cea mai nouă generație


Mereu schimbăm poza de profil de pe rețelele de socializare când avem o poză de o calitate foarte bună, dar ce ați spune dacă fiecare poză care ați face-o ar fi una de profil?


În cadrul promoțiilor de iarnă, rețeaua magazinelor Conect vine cu o nouă provocare tehnologică capabilă să răspundă cu succes tuturor celor pasionați de fotografie.

Cu scopul de a schimba pentru totdeauna viziunea ordinară față de un aparat foto compact, compania Conect lansează în exclusivitate pe piața Republicii Moldova primul aparat foto inteligent - aparatul de generație nouă sau tehnologia Mirrorless deja și în Moldova – NikonJ1.

Aparatele foto Mirrorless sunt adresate fotografilor entuziaști și celor avansați, care apreciază versatilitatea oferită de un sistem foto ce permite schimbarea obiectivelor dar și dimensiunile reduse și greutatea comparabilă cu a unui aparat bridge sau compact. Nikon J1, oferă utilizatorilor săi o gamă vastă de funcții inovatoare:

- Senzor de imagine CMOS în format CX: asigură performanță pentru imagini și filme extraordinare;
- Fotografiere continuă la viteză ridicată: realizează imagini la rezoluție ridicata pana la 60 fps;
- Sistem portabil: corp mic și obiective interschimbabile într-o gama de culori;
- Moduri de fotografiere inovatoare: instantaneu în mișcare și selectare inteligentă fotografie;
- Utilizare intuitivă: meniuri clare, un selector de moduri ușor de accesat și bliț incorporat;
- Nikon 1 Short Movie Creator: realizează automat filme scurte combinînd imagini statice și filme;
- Procesor de imagine EXPEED 3: proiectat pentru viteză și performanță de neegalat în orice situație.

Lansarea exclusivă a aparatului de fotografiat Nikon J1 în Republica Moldova, vine la puțin timp de la lansarea la nivel internațional, demonstrînd reușita Conect în directia identificării exacte a nevoilor cumpărătorilor săi, identificîndu-se în continuare drept promotor al tehnologiilor avansate.

Dispozitivul este disponibil în rețeaua magazinelor Conect, clienții beneficiind de aparatul foto Nikon J1 la preț special de 8999 lei.

Mai multe detalii pe www.conect.md

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu