sâmbătă, 7 ianuarie 2012

“Moldtelecom” a stabilit o colaborare exclusivă cu “Google”


Operatorul naţional “Moldtelecom” şi compania internaţională “Google” au stabilit un parteneriat de excepţie pentru a dezvolta serviciile Internet de la “Moldtelecom” şi a optimiza rutarea traficului extern.


Potrivit informaţiilor oferite NOI.md de administraţia “Moldtelecom”, un parteneriat de acest gen va consolida poziţia de lider a companiei pe piaţa serviciilor de acces la reţeaua globală Internet.

“Moldtelecom” va beneficia de facilităţile Serviciului Google Global Cache (GGC) - cea mai performantă soluţie de optimizare a cantităţilor mari de trafic propriu pe baza platformei CDN (Content Delivery Network), ca urmare a numărului sporit de utilizatori Internet Moldtelecom.

Potrivit directorului comercial al companiei “Moldtelecom”, Ion Roşca, o astfel de cooperare va permite clienţilor să utilizeze servicii performante de Internet, bazate pe soluţia Google Global Cache. Implementarea Serviciului internaţional Google Global Cache va contribui considerabil la sporirea calităţii de deservire a volumului mare de trafic Internet Moldtelecom , asigurînd transparenţa, accesibilitatea informaţiei, evitarea pierderii ei, accesarea contentului media internaţional la viteze mult mai mari, sporind esenţial nivelul de satisfacţie a utilizatorilor Internet ai companiei “Moldtelecom”.

Sursa: noi.md

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu