luni, 16 ianuarie 2012

O moldoveancă lucrează la Google

Oxana Comănescu a ajuns în Irlanda cu opt ani în urmă. De şapte ani lucrează într-un gigant IT, la Google. Astăzi are o familie şi un serviciu care îi oferă tot ce-şi poate dori.
A venit în Irlanda dintr-o ambiţie personală. Primele luni au fost cele mai grele. La Dublin, Oxana a început să lucreze într-o cafenea, iar apoi într-un magazin. Această experienţă o consideră unică căci a învăţat multe de la atitudine diplomatică în momente critice până la dormit câte 3 ore pe noapte.

Diploma de matematician, experienţa în domeniul IT şi ambiţia au motivat-o să-și trimită CV-ul la Google. A trecut cu brio peste cele 9 interviuri în limbile engleză şi rusă. Astăzi, Oxana Comănescu lucrează programistă în oficiul irlandez al Google.Este unica moldoveancă care a reuşit acest succes.

Oxana spune că cel mai important în munca sa nu este salariul, ci faptul că lucrează cu oameni deosebiţi cu o istorie nouă de viaţă.

Se consideră un om împlinit. S-a căsătorit la 30 de ani, cu un moldovean. Nunta au făcut-o la Chișinău. Pe atunci, deja lucra la Google. Fiica ei, Daniela, s-a născut în Irlanda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu