miercuri, 26 decembrie 2012

Google creează X Phone, un telefon „sofisticat"



Inginerii de la Motorola lucrează împreună cu Google la așa-numitul „X phone", un smartphone sofisticat menit să răstoarne ierarhia telefoanelor mobile și să întreacă produsele similare oferite de Samsung și de Apple. X phone este numele intern al acestui telefon, scrie Wall Street Journal, citat de yoda.ro. 

Aparatul va fi pe piață anul viitor și reunește eforturile inginerilor de la Google și de la Motorola. În urmă cu 7 ani, compania din spatele motorului de căutare a cumpărat Motorola în schimbul sumei de 12,5 miliarde de dolari. 
Informațiile apărute în presă în legatură cu X phone par a fi promițătoare. Gadgetul este supervizat de Lior Ron, care era la un moment dat Product Manager la Google. Pe partea de feature-uri, aparatul va străluci, daca e să dăm crezare zvonurilor. El va avea softuri care îi vor permite să realizeze fotografii excepționale, inclusiv poze panoramice. 
Deocamdată nu se știe cum va arăta telefonul, însă dacă vor să impresioneze, cei de la Google + Motorola trebuie să vină cu un aspect ușor futurist. 
Inginerii întâmpină însă o mare problemă: multe dintre aceste feature-uri consumă rapid bateria noului aparat. Dificultăți au aparut și în ceea ce privește materialele utilizate la construirea smartphone-ului. Oamenii de la Google și de la Motorola ar vrea să folosească un ecran care se poate îndoi și o carcasă ceramică, ce ar fi capabilă să ofere o rezistență mai bună, scrie Gizmodo.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu