sâmbătă, 1 decembrie 2012

Sincronizarea foto - o nouă funcţie scoasă la iveală de Facebook


Indiferent dacă vorbim de Facebook pentru Androi sau Facebook pentru iOS, în aceste zile gigantul în socializare a scos la iveală o funcţie nouă pe mobile fără a lansa o nouă versiune a aplicaţiei, scrie playtech.ro.

Photo Sync sau sincronizarea fotografiilor este numele unei noi funcţii pe care o aveţi instalata în telefon odată cu cea mai recentă versiune a aplicaţiei Facebook.
Photo Sync funcţionează atât pe smartphone-urile cu iOS cât şi pe cele cu Android sincronizând cu un folder personal, în mod automat, întreaga voastră colecţie de fotografii de pe telefon. Respectivul album este limitat la o dimensiune de 2 GB şi, în funcţie de preferinţe, puteţi alege ca sincronizarea să se petreacă doar prin intermediul unei conexiuni WiFi sau şi de date celulare. Intitulat ,"Synced from Phone", noul album de pe Facebook va putea fi vizualizat doar de proprietar şi din acesta se vor putea transfera cu uşurinţa imagini în albume publice.
Noua funcţie este activată după o lungă perioadă de testare care a început undeva în august în diverse colţuri ale lumii. Google+ ofera ceva similar tuturor posesorile de smartphone-uri şi, tot ca Google+, grija principală a celor de la Facebook este pentru autonomia telefonului.
Asfel, daca aveţi activat Photo Sync şi bateria iPhone-ului scade sub 20%, sincronizarea se întrerupe automat pentru a vă permite să folosiţi telefonul pentru alte activităţi şi până ajungeţi la o priză. Ca un mic detaliu, sincronizarea fotografiilor poate fi activată din pagina de configurare a aplicaţiei şi se desfasoară doar atunci când sunteţi pe Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu