marți, 4 decembrie 2012

Google a cumpărat compania canadiană BufferBox


Google a cumpărat cu 17 milioane de dolari compania canadiană BufferBox. Aceasta oferă un serviciu de livrare a produselor achi­ziţionate online prin care clienţii pot lua coletele din lo­caţii convenabile aflate înapropierea locuinţei sau biroului, scrie ziarul financiar.ro.

Compania BufferBox a am­plasat sisteme de depozitare asemănătoare unor cutii poş­ta­le în diferite locaţii - în care curierii pot lăsa produsele achi­zi­ţionate online. Utilizatorii aleg cea mai convenabilă locaţie BufferBox de unde doresc să ridice produsele comandate online, iar curierii lasăcoletul în acel ansamblu de "cutii poş­tale".
 
Căsuţele poştale utilizate de BufferBox nu trebuie să fie închiriate. Utilizatorii pot alege orice locaţie, pentru că în mo­men­tul în care coletul este livrat ei primesc un cod pin unic. Odată introdus acest pin la locaţia aleasă este deschisă cutia în care este depozitat coletul adresat persoanei respective. Cutiile în care se fac livrările sunt accesibile non-stop.
Achiziţia realizată de Google arată că gigantul online are în plan să concureze cu Amazon pe segmentul comerţului on­line, comentează presa internaţională. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu